Perdelele si draperiile finie au fost concereputation pentru a Veni in ajutorul Acelor clienti Care cauta solutii rapide si pratique in Amenajarea incaperii. Pentru un ambient discret, sélectionnez si subtil. Desi Marca sont influente DIN Anglia, inspiratia pentru produsele lor este adunata DIN toata lumea. Șina Sub formă de pistă – Cârligele pentru perdele sunt atașate la scripeții DIN intérieurul șinei. Poate fi instalată PE un perete sau Tavan. Unele Piese seamănă cu o tijă cu capace, ascunzând toate părțile Care se mișcă în intériul șinei. Perdelele vor aluneca fără effort. Sina sup cu rejansa PE Capse. Nu mai este nevoie sa incretim materialul, acest lucru efectuandu-se prin Aplicarea rejansei pe sistem.

Poate fi montata doar pe Tavan. Culoare: sup Alb – (vopsite in camp électrostatique) Sina sup simpla Pesaro cu SNUR de actionare, poate fi montata atat PE perete cu console, cat si PE Tavan. Strangerea perdelei/draperiei se poate face à stanga, in dreapta sau cu dechidere PE mijloc. Rezistenta pentru materiale GRELE Maxim 70 kg. Culoare: sup Alb-(vopsite in camp électrostatique) Sina sup adatg Viterbo, poate fi montata atat PE perete cu console, cat si PE Tavan. Fara snururi de actionare Complete echipata. Perdelele Care se răsfrâng PE podea Cu 2, 50 pana la 7 cm sunt, în prezent, cele mai elegante. Sunt mai relaxez decat cele care doar ating podeaua, Dar încă mai au nevoie de adaptare.

Dacă aveți pardoseli inegale sau sunteți îngrijorați cu privire la precizia de măsurare, acest Stil este mai iertător. În camerele formale, o abordare exagerată – de 15 cm sau mai mult de Material căzut PE podea – poate părea romantique și boem, Dar și anevoios la întreținere. Gândiți-vă că va trebui să le ridicați de fiecare dată Când veți aspira și că va trebui să goniți pisica de câte ori își va face culcuș PE Perdea. Pentru a vă asigura că tratamentele vor fi ample și drapate atunci Când sunt închise, acestea trebuie să aibă o lățime de 2 – 2 ori și jumătate DIN lățimea ferestrei. Excepție FAC cazurile în Care agățați perdelele doar pentru a încadra o fereastră și nu intenționați să le închideți, situație în Care puteți rotunji măsurătorile înspré valoarea mai Mică, la doar o dată – o dată și jumătate DIN lățimea ferestei. Perdelele plisate au o plinătate a Lor DIN “construcție”, astfel încât lățimea ar trebui să se potrivească mai mult sau mai puțin cu intervalul pe care îl acoperă. Imi este greu sa IMI Imaginez o Casa fara perdele la fereastre, ori fara o jaluzea, rulou Textil sau orice Alta varianta de decorare a acestora. PARCA ACEA Camera nu este completa, nu formeaza un tot UNITAR. Perdelele pot fi cumparate de-a Gata ori pot fi facute PE comnada si se gasesc atatea MODELE INCAT este imposibil sa nu il gasesti PE cel Care ITI place.