Lemnul este un matériau Nobil, pe care Noi il utilizam cu placere dans proiectele pe care le realizam. Utilizam lemn de conifères (molid sau Brad), achizitionat de PE Piata Romaneasca, pe care il prelucram si il tratam cu Atentie, avand grija sa obtinem produse finie de Buna calitate, aspectuoase, Elegante, optimizate pentru nevoile si Comisiei fiecarui client in Parte. » Gardurile metalice se realizeaza DIN teava rectangulaire de diferite dimensiuni in Combinatie cu Elemente clasice de constructie a gardurilor: Beton si lemn. Sunt Durabile in timp Dar costurile de executie sunt ridicate datorita manoperei – sudura si a pretului de achizitie a tevilor metalice. » Gardurile DIN fier forjat se pot combinaison foarte bine cu Elemente de rezistenta DIN Beton, precum se poate observa si in imaginea de mai jos. » Gardurile DIN gabioane au un aspect deosebit, fiind o varianta film Excelenta la gardurile clasice DIN Piatra sau caramide zidite in Stil clasic. Acest Model de Gard se preteaza foarte bine si se integreaza armonios in spatiul extérieur al caselor construite in zoneLe de Deal si munte, eventuel in Apropierea unei paduri. Gardurile DIN gabioane sunt rezistente in timp datorita faptului ca este realizat DIN materiale care nu necesita o mentenanta in mod repetat. Garduri lemn Aleg en général doua cetegorii de client: Garduri din lemn alegem si Noi in majoritatea cazurilor atunci cand contractam construirea unei case “la cheie”. Optam pentru garduri de lemn in primul rand pentru ca ne place sa prelucram lemnul si sa fabricam panouri Frumoase, dans Al doilea Rand pentru ca Beneficiarii agreaza ideea de a avea si gardul din lemn atunci cand Aleg sa-si construiasca o Casa din lemn. Caracteristici porti din lemn Dion: Perimetrarul este construit folosind o teava cu dimensiine 40 x 40 x 2 milimetri; Poarta… Garduri si porti DIN fier forjat» in ziua de azi gardul este un element indispensable dans CEEA CE priveste executia unei cas.

Principalele Sarcini […] Modèle de Poarta Metalica si lemn tratat Special pentru a rezista la extérieur. Poarte se deschide dans 2 jumatati DSE la mijloc,… » Gardurile realizate DIN PLASA bordurata sunt cele mai usor de executat, se folosesc atat la imprejmuirea locuintelor civile cat si a constructiilor Industriale, fiind cea mai buna varianta de a avea un Gard ieftin. MODELE de garduri din lemn se pot obtine prin mai multe metode: Portile din lemn au schelet métalique de 50x20x2 lemnul Care se foloseste este de Brad. Fierul este vopsit Hammerite, iar lemnul… » Alegerea unui Model de Gard care sa se potriveasca cu ESTETICA casei si care sa indeplineasca totodata functiile de délimitations a perimetrului si de Asigurare a intimitatii spatiului Privat, nu ar trebui sa reprezinte o problema, avand in imprejmuire a curtii au evoluat considerabil de-a lungul anilor, atat DIN Punct de Al esteticii, cat si al materialelor utilizate. » In ultimii Ani, trendul in CEEA CE priveste constructia gardului, il reprezinta utilizarea lemnului in Combinatie cu Beton sau Piatra. Utilizarea celor doua materiale pentru constructia gardului asigura o durata indelungata de viata a acestuia si reprezinta o metoda foarte buna pentru protejarea Proprietatii. Unele astfel de modele de garduri din lemn si Beton ofera efecte vizuale spectaculoase, prin aranjarea barelor de lemn in diferite inclinatii, precum modelele de mai jos.

– Latimer – dans majoritatea cazurilor, latimea aleasa pentru garduri lemn este de 2 metri; este o dimensiune usor de manevrat, facilement si integrat in proiecte; totodata, este o dimensiune care nu presupune pierderi de Materie Prima, obtinandu-se astfel un coût avantajos pentru client; » A doua optiune ar fi gardul DIN PLASA de Rabitz prinsa PE stalpi metalici sau chiar PE slapi din lemn infipti in pamant.